Пошук

Порядок та розмір відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію

Рішення виконавчого комітету №6 "Про порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів"

Рішення виконавчого комітету №97 від 20.07.2021  "Про внесення змін у рішення  виконавчого комітету сільської ради  від 05 лютого 2019 року № 6"

"

 

ПОРЯДОК

відшкодування фактичних витрат на копіювання

 або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію, розпорядником якої є Козинська сільська

рада Радивилівського  району Рівненської області та її виконавчі органи

 

1. Цей Порядок визначає механізм відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються Козинською сільською радою Радивилівського району Рівненської області (далі – сільська  рада) та її виконавчими органами за запитами на інформацію.

2. Цей Порядок застосовується у випадку, коли сільська рада та її виконавчі органи є належними розпорядниками інформації.

3. Документи за запитом на інформацію надаються безкоштовно:

особі у разі надання інформації про неї;

якщо задоволення запиту передбачає виготовлення копій документів обсягом, що не перевищує 10 сторінок;

4. Відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів здійснюється у разі потреби у виготовленні більш як 10 сторінок запитуваних документів, починаючи з одинадцятої  сторінки, відповідно до розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію, розпорядником якої є сільська рада та її виконавчі органи, затвердженого виконавчим комітетом Козинської сільської ради.

5. Виконавчий орган, структурний підрозділ апарату виконавчого комітету сільської ради у разі необхідності здійснення копіювання або друку документів для підготовки відповіді на запит на публічну інформацію обсягом більш як 10 сторінок не пізніше наступного робочого дня з дати отримання запиту подає до фінансово-економічного відділу ради повідомлення про розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію, розпорядником якої є сільська  рада та її виконавчі органи за формою, затвердженою розпорядженням сільського голови (далі Повідомлення).

6. На підставі отриманого Повідомлення фінансово-економічний відділ  ради протягом одного робочого дня виписує рахунок на відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на публічну інформацію, розпорядником якої є сільська рада та її виконавчі органи і передає його відповідальному структурному підрозділу, у якого знаходиться запитувана інформація, для направлення запитувачеві інформації разом з повідомленням про продовження строку розгляду запиту, установленого законом.

7. Оплата рахунка здійснюється у будь-якій фінансовій установі у спосіб, зручний для запитувача інформації.

8. Не пізніше наступного дня після надходження коштів від запитувача інформації на розрахунковий рахунок сільської ради фінансово-економічний відділ передає виконавчому органу, структурному підрозділу апарату виконавчого комітету сільської ради, у якому знаходиться запитувана інформація, відомості про оплату фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію.

9. Запитувані документи надаються запитувачу протягом трьох робочих днів після підтвердження факту повної оплати рахунка.

10. У разі повної або часткової відмови запитувача від оплати рахунка, наданої письмово, йому надається відповідь про відмову у наданні документів за його запитом. Проект такої відповіді готує виконавчий орган, структурний підрозділ апарату виконавчого комітету сільської  ради, у якому знаходиться запитувана інформація.

 

 

Секретар сільської ради                                      О.Фідчук

 

 

РОЗМІР 
фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на публічну інформацію, розпорядником якої Козинська сільська рада Радивилівського району Рівненської області

 

№ пор.

Послуга, що надається

Вартість виготовлення 1 сторінки

1.

Копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру (в тому числі двосторонній друк)

0,2 відсотка розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки*

2.

Копіювання або друк копій документів формату А3 та більшого розміру (в тому числі двосторонній друк)

0,3 відсотка розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки*

3.

Копіювання або друк копій документів будь-якого формату, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (в тому числі двосторонній друк)

0,3 відсотка розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки*

4.

Виготовлення цифрових копій документів шляхом сканування

0,1 відсотка розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб за сканування однієї сторінки*

 

*Примітка: розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки встановлюється на дату копіювання або друку документі

 

 

 

__________ 
Примітка.


Розмір витрат на виготовлення однієї сторінки встановлюється, виходячи з розміру мінімальної заробітної плати на дату копіювання або друку документів.

 

 
             

 

Секретар сільської ради:                                                                            О.Фідчук

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь