Вітання Козинського сільського голови з Днем рибалки в Україні

Дата: 14.07.2024 20:12
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Шановні рибалки, працівники рибної галузі, орендарі водойм та рибоохоронці!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем рибалки!  Це свято працівників водних плес, орендарів земель водного фонду, які займаються розведенням, вирощуванням та виловом риби. 

Особливі вітання спілкам рибалок Козинщини, які роблять чимало для охорони навколишнього середовища, впорядкування та зариблення водоймищ, для змістовного і комфортного дозвілля громадян.

Повсякденна кропітка праця вимагає від вас повної відданості справі, наполегливості, високого професіоналізму, що виражається у збереженні та примноженні рибних запасів. 

Природа обдарувала нас численними водними ресурсами. Тож наше завдання – по-господарськи використовувати таке багатство, розвивати рибну промисловість, берегти й примножувати водні й рибні ресурси. Нехай водойми, які перебувають у вашому користуванні, переповнюються рибою.

Нехай рибалка хвилює і тішить уловами, спілкуванням з природою шанувальників найбільш доступного, найбільш масового і прекрасного виду відпочинку.  

Бажаю особистого щастя, радості, гарного настрою, енергії, ентузіазму, завзяття у повсякденній праці і міцного здоров’я, завжди сприятливої погоди, щедрого улову та насолоди від улюбленої справи!

 

З повагою,

сільський голова              Іван ШКОЛЯР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь