Вітання Козинського сільського голови Івана Школяра з Днем Національної поліції України

Дата: 04.07.2024 10:16
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ!

Вітаю вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

Служба в поліції є справжнім покликанням, оскільки вимагає виняткової відповідальності, сумлінності, високої фахової підготовки та самовідданості. Сьогодні на органи поліції покладені важливі завдання, які полягають не лише у захисті життя, здоров’я, прав і свобод громадян, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, протидії злочинності, а й у встановленні довірливих відносин з громадянами та відновленні поваги до професії поліцейського.

Служити і захищати – основний принцип діяльності Національної поліції України.

Ваша повсякденна робота в мирний час – це приклад відваги та сміливості.

Під час війни своїми героїчними вчинками ви щодня доводите свій високий професіоналізм та вірність присязі.

 Дякую вам за самовіддану наполегливу службу, мужність та незламність!

Нехай Ваша благородна місія знаходить підтримку наших громадян та міжнародної спільноти, долає усі перешкоди в ім’я подальшої розбудови України! А ваш особистий авторитет та цілеспрямованість і надалі служать нашій спільній справі перемоги над ворогом, зміцненню законності та правопорядку у нашій державі.

 Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров'я, благополуччя та добробуту. Бажаю наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов'язку перед нашою Батьківщиною!

Разом переможемо!

 

З повагою

сільський голова                      Іван ШКОЛЯР

 

 

З нагоди професійного свята –

Дня Національної поліції України та за сумлінне виконання службових обов’язків,

значний особистий внесок у справі боротьби зі злочинністю Козинський сільський голова Іван Школяр відзначив грамотами сільської ради:

БАТЮХА Юрія Миколайовича, майора поліції, оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Радивилівського ВП № 2 Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області;

РОМАНАТ Олесю Дмитрівну, капітана поліції, інспектора слідчого відділення Радивилівського ВП № 2 Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області.

З нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України та за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, захист територіальної цілісності та суверенітету держави Козинський сільський голова Іван Школяр нагородив грамотою сільської ради

СЕМЕРЕНКА Юрія Васильовича, полковника поліції, начальника Радивилівського відділення поліції № 2 Дубенського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь