Вітання Козинського сільського голови Івана Школяра з Всесвітнім днем дитячого футболу

Дата: 19.06.2024 16:32
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

19 червня юні любителі найпопулярнішої гри з м’ячем відзначали Всесвітній день дитячого футболу, заснований за ініціативи Дитячого фонду ООН і ФІФА.

         Футбол був і залишається найпопулярнішою та найулюбленішою спортивною грою у світі. Він сприяє розвитку витривалості, вчить працювати у команді, ухвалювати нестандартні рішення, долати труднощі.

            Футбол – це гра, яка об’єднує громаду, робить її сильною та згуртованою. У Козинській громаді по-справжньому люблять футбол і докладають максимум зусиль, щоб кожен майбутній турнір ставав ще кращим. 

         У громаді сформовано дві дитячі футбольні команди. І кожна з них досягла неабияких успіхів. У фінальних юнацьких іграх з футзалу під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» дитяча футбольна команда Козинської ТГ  посіла 2 місце у Рівненській області.

         Ми змалку привчаємо дітей до спорту, до здорового способу життя. Лише таким чином можемо виховати здорове, сильне та прогресивне нове покоління.  Бажаю юним футболістам невтомної та наполегливої праці, терпіння, міцного здоров’я, чесних ігор та перемог! І головне – мирного неба над головою, ніколи не здаватися та досягати поставленої мети! Тільки крок за кроком ви зможете досягти заповітної вершини та здійснити всі свої мрії!

 

 

 

З повагою

сільський голова                                                                                                         Іван ШКОЛЯР

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь