У Козинській громаді відбувся третій тренінг у рамках Школи Молодіжних рад для молоді громади на тему «Комунікація між місцевою владою та громадою»

Дата: 12.06.2024 16:22
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

У Козинській громаді Рівненської області 10 червня відбувся третій тренінг у рамках Школи Молодіжних рад для молоді громади на тему «Комунікація між місцевою владою та громадою», який провела Марія Орлова, експертка проєкту “Активна молодь - сильна громада”, що реалізується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
    У зустрічі взяли участь 20 молодих людей - активісти, місцеві лідери та представники учнівського самоврядування різних куточків Козинської громади.
    Під час тренінгу молодь  аналізувала сучасний стан та виклики в комунікації між владою та громадянами у своїй громаді, розглянула принципи публічних комунікацій, дослідила, які існують канали та формати комунікації і як вони використовуються в громаді, розвинула навички опису цільових авдиторій та методи взаємодії з ними. Учасники спільно працювали в групах, дискутували щодо різних форм та методів комунікації влади та громадян, а головне – напрацьовували дієвий план комунікації між ними.
    «Тренінг сподобався тим, що нам не тільки розповідають теорію, а й всі знання ми використовували на практиці», - розповіла учасниця Дарія Пукас.
    «Я була учасницею всіх трьох тренінгів, і той досвід, який я отримала сьогодні, розширив моє бачення про комунікацію між владою та громадянами», - ділиться своїми враженнями учасниця тренінгу Марія Гуцманюк.
    Наступного місяця в громаді пройде остання сесія-брейншторм для учасників і учасниць Школи молодіжних рад, який буде присвячений  генеруванню ідей рішень проблем молоді в громаді.
  
 Проєкт «Активна молодь – сильна громада» здійснюється Громадською організацією «Центр політичних студій» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього повідомлення не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь