Вітання Козинського сільського голови Івана Школяра з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2024 12:03
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.
Діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Діти – це ангели. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль, насильство та війна. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! 
  Діти — маленькі частинки великого щастя, чудо, яке наповнює життя кожного дорослого щирою  радістю і теплотою. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини.
Міжнародний день захисту дітей – світле свято, пронизане безтурботною атмосферою дитинства, радістю, теплом перших літніх днів. Але, на жаль, вже третій рік поспіль це свято, як і дитинство мільйонів українських дітей, обпалене війною. Вже третій рік діти України незалежно від віку мають такий страшний за змістом статус – діти війни. І це жахливо!
А тому нам, дорослим, у час війни потрібно докласти максимум зусиль, щоб зробити дитинство малечі щасливим. Попри  всі завдані нам труднощі, війна не змогла зруйнувати дитячі мрії. Ми повинні зробити все для того, щоб дитячі мрії здійснювалися.
Постійна підтримка, любов, міцна рука та проведений разом час – найкраще, що ми можемо дати дітям.
Дорогі діти! Ви – наше майбутнє, надія та промінь сонця в круговерті дорослого життя.
Дякуємо вам за те, що запалюєте нас, дорослих, своєю енергією, патріотизмом та вірою. Будьте всі здорові та щасливі під мирним небом України! І щоб ви ніколи більше не знали страшного слова війна. 
Діти  і їхнє майбутнє – це головне, за що бореться наша держава.
У Міжнародний день захисту дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої громади буде здоровим і щасливим.

З повагою
Козинський сільський голова Іван ШКОЛЯР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь