У закладах освіти Козинської громади відбулися заходи до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

Дата: 09.05.2024 15:05
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

З нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років та з метою поглиблення знань учнів про минуле нашого народу, виховання шани і поваги до тих, хто ціною власного життя здобув перемогу у війні і здобуває її на теренах України в наші дні, у закладах освіти Козинської громади проведено низку тематичних заходів навчально-виховного, патріотичного та просвітницького характеру.

         Так, в Козинському ліцеї відбулася урочиста лінійка «Схилися над могилами солдатів», конференція «Армія УПА у роки Другої світової війни» для учнів 9-11 класів.

    У Рудня-Почаївському ліцеї з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення проведено вахту пам’яті «Допоки пам’ятаємо – живемо», загальношкільну акцію «Квітка пам’яті».

         У Ново-Пляшевській гімназії проведено лінійку пам’яті «Пам’ять війни». В Іващуківській філії Козинського ліцею проведено годину реквієм «Ніщо не забуто, ніхто не забутий».      

         Хвилиною мовчання педагогічні та учнівські колективи закладів освіти вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні, та загиблих  нинішніх борців за свободу та незалежність України.

         У публічно-шкільних бібліотеках громади оформлено книжкові виставки  «Маки пам’яті», «Війна відгриміла, а пам’ять жива», проведено інформаційну хвилинку «Не згасити пам’яті вогонь».

         Будь-які силові сценарії не зламають нашої національної гідності та споконвічного прагнення жити у вільній, правовій і незалежній європейській державі.

         Слова «Ніколи знову» звучать сьогодні особливо актуально, а День пам’яті та примирення та День Перемоги завжди служитимуть нагадуванням – немає більшої цінності на Землі, ніж радість життя!

         Низький уклін тим, хто захищав Україну від нацистської агресії. Дякуємо нашим воїнам, що захищають Україну сьогодні.

         Бажаємо миру, міцного здоров’я, благополуччя! Нехай над Україною завжди буде чисте небо!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь