Вітання Козинського сільського голови Івана Школяра з Великоднем

Дата: 05.05.2024 05:47
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Шановні земляки, жителі та гості Козинської громади!

З великодніми передзвонами входить у наші домівки та серця найбільш величне християнське свято – Воскресіння Христове. День, що сповнює нас світлою радістю, спокоєм та глибокою вірою у всемогутність Господньої любові. З великими сподіваннями зустрічаємо ми Великдень 2024 року. Зі щирою надією несемо до Господа свої молитви: щоб дарував якнайперше перемогу Україні, здоров’я і світлу долю усім українцям, швидше повернув до рідних домівок наших воїнів, у стрімкій життєвій круговерті оберігав нас від спокус та розчарувань. Ми просимо миру, Божої благодаті для кожної української родини. І, полишаючи сумніви та безнадію, як ніколи палко віримо в перемогу добра над тим злом, яке підступно прийшовши на нашу землю змушує страждати мільйони українців.

  Вже втретє це величне свято ми зустрічаємо під час неймовірних випробувань жорстокою війною, яку віроломно почала проти нашої держави росія. Війна принесла у наші домівки смуток, горе, сльози і розпач. І єдине, що залишилося у нас, — це віра. Непохитна віра в Бога, в наших захисників, які своєю мужністю та відважністю творять воскресіння України, відроджуючи велич і міць великої козацької держави, і в нашу перемогу!

    Пам’ятайте, що заради порятунку людей Господь також пройшов через страждання. Через шлях на Голгофу він досяг Воскресіння. І це була перемога над смертю та злом. Христос своїм Воскресінням довів, що найважчі біди, найбільші труднощі, які випадають на долю людей, можуть і будуть подолані та переможені.

Згадаймо сьогодні усіх, кого забрала ця страшна війна: наших загиблих Героїв та тих, чия доля не відома...

Не забуваймо і про тих, хто потребує зараз нашої особливої уваги: родини загиблих, діти-сироти, вимушені переселенці, одинокі старенькі. Допоможіть їм. Завітайте до них. Бо сьогодні ми, як ніколи, всі маємо бути як одна велика родина. Адже головне – це наша єдність та взаємна підтримка.

Нехай же чудо Воскресіння Христового зміцнює усіх нас на життєвому шляху, спонукає до милосердя та добрих вчинків, додає сил, аби гідно пройти усі випробування. Вірю, що зі світлими помислами, щирою молитвою, підтримкою  та любов’ю один до одного ми зуміємо подолати всі негаразди.

У ці святкові пасхальні дні щиро бажаю вам радості, злагоди й добра. Аби щастям, теплом і любов’ю повнилися ваші домівки, а віра ніколи не полишала серця! Нехай благословить та береже Господь наші сім’ї! 

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою

Козинський сільський голова                                                           Іван ШКОЛЯР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь