У Козинській територіальній громаді відбувся тренінг на тему «Завдання та форми Молодіжної ради, її роль в реалізації молодіжної політики»

Дата: 17.04.2024 15:03
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

         У Козинській територіальній громаді 11 квітня відбувся тренінг на тему «Завдання та форми Молодіжної ради, її роль в реалізації молодіжної політики», який провела Марія Орлова, експертка проекту «Активна молодь – сильна громада», що реалізується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

         Тренінг відбувся у межах Школи молодіжних рад для Козинської громади, в якій проходять навчання молоді люди – жителі громади, котрі долучаються до роботи Молодіжної ради та прагнуть впливати на розвиток молодіжної політики.

         У зустрічі взяло участь 23 молодих людей – активісти, місцеві лідери, представники учнівського самоврядування.

         Марія Орлова розповіла про роль молоді в громаді, завдання Молодіжної ради, форми роботи Молодіжної ради та провела стимуляційну гру, де всі учасники спробували себе в різних ролях: молодь, учасники Молодіжної ради та органи місцевого самоврядування.

         «Молодь не завжди чують. Але головне – чітко розуміти свою ідею, приходити не з проблемою, а з рішенням, намагатися максимально коротко та лаконічно пояснити, що треба зробити для роз’яснення проблеми», - порадила вона.

         «Тренінг сподобався тим, що через гру більше запам’яталося, ми зрозуміли, як проходить засідання Молодіжної ради: як, до кого і з чим  звертатися, як проходить обговорення. Це дуже класно! Тому що, зазвичай, простий сухий текст, або лекція, вони не так сприймаються, як ситуативні ігри та вправи» - розповіла учасниця Сніжана Кирилюк.

         Наступного місяця в громаді пройде черговий тренінг для учасників і учасниць Шкіл молодіжних рад.

         Проєкт «Активна молодь – сильна громада» здійснюється Громадською організацією «Центр політичних студій» та став можливим завдяки Агенству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.

Більше фото у соціальній мережі Фейсбук
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь