Попередження про обробіток посівів

Дата: 07.04.2024 12:12
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

На виконання умов чинного законодавства, що регулюють порядок використання засобів захисту рослин у сільському господарстві, з метою недопущення контактів як місцевого населення, так і можливих негативних наслідків від впливу ЗЗР на бджіл, СФГ "Сова" повідомляє про те, що на орендованих господарством землях, які входять в територіальне підпорядкування Козинської сільської ради (с.Зарічне, с.Іващуки) буде проводитися обробіток посівів озимого ріпаку препаратами:

Пірінекс Супер (діюча речовина хлорпірифос, 400 г/л + біфентрин, 20 г/л), 3 клас небезпеки, малотоксичний, норма внесення ­­­— 0,6 л/га).
Оріус — (діюча речсовина тебуконазол, 250 г/л), 3 клас небезпеки, малотоксичний, норма внесення — 1,0 л/га).

Терміни внесення: 08-10 квітня 2024 року — (технологічні процеси здійснюватимуться за наявності сприятливих погодніх умов та по можливості у нічний-вечірний час або вдень за умов хмарної погоди).

Препарат, що застосовуватиметься ліцензований відповідно до чинного законодавства та дозволений до використання у сільському господарстві на території України (ст. 21 Закону України "Про захист рослин", ст. 11 Закону України "Про пестициди та агрохімікати", ст. 30, 37-40 Закону України "Про бджільництво".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь