Козинська громада підписала Меморандум про співпрацю і межах реалізації проєкту “Активна молодь - сильна громада”

Дата: 13.03.2024 12:23
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Меморандум про співробітництво 11 березня підписали голова Козинської громади Іван Школяр і Віталій Світлик, голова громадської організації “Центр політичних студій”. Документ затверджений у межах реалізації проєкту “Активна молодь - сильна громада”, що впроваджується ЦПС за підтримки Проєкту  USAID “ГОВЕРЛА”.

Як повідомила експертка проєкту Марія Орлова, предметом Меморандуму є розвиток співробітництва між громадою і “Центром політичних студій” у впровадженні молодіжної політики на рівні громади, із безпосереднім залученням місцевої молоді та внутрішньо переміщених молодих людей.

Згідно з документом, Козинська громада забезпечить участь молоді у заходах проєкту (презентаціях, навчаннях, таборуваннях та форумах), сприятиме поширенню інформації про діяльність та заходи у рамках проєкту, забезпечить приміщення для зборів Молодіжної ради, а також сприятиме в розробці та прийнятті місцевого нормативно-правового акту для покращення діяльності Молодіжної ради. Зі свого боку, команда експертів проєкту  забезпечить фаховий супровід громади у заходах проєкту, надасть інформаційні та аналітичні матеріали, а також передасть обладнання для матеріальної підтримки молодіжних рад.

“Підписання цього Меморандуму важливе для нашої громади, оскільки питання взаємодії сільської ради та молоді громади є надзвичайно актуальним. Завдяки реалізації цього проєкту у нашій громаді буде створена молодіжна рада, яка стане своєрідним поштовхом та місцем для розвитку молоді”, — зазначив Іван Школяр.

Експертка проєкту Марія Орлова повідомила, що метою проєкту є створення активних та впливових молодіжних рад у 30 громадах-партнерках, зокрема в Козинській, підвищення рівня практичних знань і навичок членів цих молодіжних рад для ефективної і впливової участі у місцевих справах та процесах прийняття рішень.

Під час зустрічі Віталій Світлик спільно з Марією Орловою також представили заплановану проєктну діяльність, розповіли про подальші кроки й напрямки співпраці, презентували календарний план заходів, розповіли про те, що чекатиме на учасників і учасниць серії заходів під егідою Школи молодіжних рад, яка стартує незабаром.

 Нагадаємо, що Козинська громада бере участь у проєкті “Активна молодь - сильна громада” з березня цього року. Учасницями проєкту також є Локачинська, Литовезька, Боратинська, Шацька, Любешівська, Зимнівська, Ратнівська, Вишнівська, Нововолинська, Доросинівська громади з Волині; Березнівська, Клесівська, Білокриницька, Рокитнівська, Бабинська, Радивилівська, Козинська, Костопільська, Здовбицька, Сарненська громади з Рівненщини; Саф'янівська, Арцизька, Кодимська, Нерубайська, Доброславська, Красносільська, Білгород-Дністровська, Визирська, Болградська, Розквітівська громади з Одещини.

 

 

Ця публікація створена ГО «Центр політичних студій» в рамках проєкту «Активна молодь – сильна громада» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь