Вітання Козинського сільського голови Івана Школяра зі святом весни

Дата: 08.03.2024 11:42
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Дорогі жінки! Любі матері, дружини, сестри, доньки, колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди чудового свята — весни, краси, жіночності та чарівності!

Роль жінки в сучасному світі неможливо переоцінити. Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток країни. Ви впевнено досягаєте професійних висот у різних сферах, з кожним роком збільшується кількість жінок, які мають значні досягнення в політичній та громадській діяльності.

Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі.

Ваша відданість та професіоналізм допомагають забезпечувати фінансову стійкість держави та соціальний захист для наших громадян. В умовах війни ваша робота стає ще більш важливою та відповідальною. Ви допомагаєте забезпечувати надходження податків, необхідних для підтримки ЗСУ та наших військових на передовій.

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Це свято сповіщає людству про прихід весни подеколи навіть і в негоду. Проте і примхи погоди не впливають на ваш святковий настрій, адже його творять для вас щирі посмішки і тепло сердець чоловіків.

Я дякую вам, любі жінки, що ви завжди поруч, як оберіг охороняєте близьких у домі, застерігаєте від буденних помилок, тримаєте мир і затишок у сімейному колі.

Дорогі жінки, саме ви даруєте ті крила, на яких чоловік здатен подолати усі перепони, захистити вашу жіночність.

Від усієї душі бажаю нашим жінкам величезного щастя, любові і добра! Нехай поряд завжди буде міцний та впевнений чоловік, з яким будь-який буревій буде звичайною негодою. Будьте кохані та щасливі!

Бажаю вам, міцного здоров’я, сил та витривалості. Нехай ваша праця буде високо оцінена та приносить лише задоволення. Хай кожен день стане кроком до перемоги, а ваші зусилля принесуть мир та процвітання нашій країні

Зі святом вас, любі жінки!

 

З повагою – сільський голова Іван ШКОЛЯР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь