У будинку культури села Пустоіванне провели інтелектуально-розважальну гру "Я — Україна"

Дата: 30.01.2024 16:15
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Культурний простір СБК Пустоіванне завжди активний і професійний. Нестандартно, але дуже цікаво підготували захід до Дня Соборності України працівники та творча молодь цього закладу. Інтелектуально-розважальна гра "Я-Україна" об'єднала всіх у чудовій атмосфері свята й азарту. Дві команди по п'ять представників нашої громади з великим задоволенням пройшли п'ять творчих етапів гри, змагаючись за першість: складали слова із прикріплених до рук літер у першому конкурсі "Шалена українська літера"; другий конкурс "Хто я"  змусив команди відгадувати українських персонажів та атрибути. Третій етап - "Відгадати мелодію" - запам'ятався шаленою енергетикою української пісні, яку потрібно було відгадати з перших нот; четверта частина гри - "Інтелект та сила" змусив учасників дати максимум відповідей на питання за 2 хвилини з деяким фізичним навантаженням; п'ятий етап конкурсу "Українська поезія" пробудив у кожній команді справжніх поетів. Із заготовлених шести слів за 2 хвилини учасники повинні були  скласти вірш про Україну. Цікавинка й складність полягала в одному цікавому і смішному слові із заготовлених.

У день святкування єднання нашої держави ми також об'єдналися у спільній зустрічі, у спільній справі. Адже цей захід був благодійний і зібрані 3500 грн передали чоловікові жительки села Пустоіванне Олени Феєр для потреб військового та його побратимів з надією на швидку Перемогу і подальшу єдність у будь-яких справах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь