В рамках Тижня права учні 7 та 10 класів Рудня-Почаївського ліцею відвідали відділення поліції №2 Дубенського районного відділу поліції (м. Радивилів)

Дата: 06.12.2023 10:38
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

В рамках Тижня права учні 7 та 10 класів Рудня-Почаївського ліцею відвідали відділення поліції №2 Дубенського районного відділу поліції (м. Радивилів). Здобувачі освіти нашого ліцею прослухали лекцію прокурора Заболотного Андрія Левовича та старшого інспектора ювенальної превенції Кузьмича Віктора Станіславовича «Запобігання та протидія домашньому насильству». Вони розповіли юним гостям про різновиди правопорушень, які найчастіше схильні вчиняти підлітки, та про види відповідальності за них. Поліцейський наголосив, що неповнолітні, які протягом року два і більше разів притягуються до адміністративної відповідальності, потрапляють на профілактичний облік до Національної поліції. А це негативно впливає на їх майбутнє, бо обмежує можливість у обранні професії і залишається тавром на все життя. Крім цього, учням були надані важливі рекомендації, як не стати жертвою насильства в сім’ї, куди слід звертатися у разі порушення їх прав та наявності інформації про злочини.

Також відвідали музей райвідділу, приміряли бронежилети та каски. Діти ознайомилися з місцем роботи Мирончука Віталія Анатолійовича та Польового Олега Анатолійовича (батьків учнів 7 та 10 класу). У ході екскурсії діти отримали безліч позитивних емоцій, задавали багато запитань, цікавилися, за яких умов приймають до лав поліції.

По завершенні екскурсії правоохоронці побажали дітям успіхів у навчанні. В свою чергу школярі подякували правоохоронцям за цікаву зустріч.

Проведення таких спільних заходів з учнями сприяє зменшенню правопорушень неповнолітніми, а також підвищує рівень правопорядку серед молоді.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь