Козинська громада не припиняє допомагати ЗСУ.

Дата: 30.11.2023 11:48
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Поки українські військовослужбовці захищають рідну країну від загарбників, Козинська територіальна громада забезпечує їм надійний тил. 12 листопада в приміщенні клубу села Бригадирівка відбувся благодійний звітний концерт на підтримку Збройних Сил України, зібрані кошти з якого у сумі 1000 грн були витрачені на ліки для військовослужбовця із села Бригадирівка та 5700 грн на ремонт автомобіля військовослужбовцю із села Савчуки. 6900 грн на ремонт цього ж автомобіля були надані працівниками Козинської сільської ради.

Також впродовж жовтня-листопада 2023 року була надана допомога в придбанні приладу нічного бачення, амуніції, маскувальних сіток. Кошти у сумі 20000 грн, надані ГК «VITAGRO», передані для закупівлі розвідувального дрона Mavic 3T військовослужбовцю зі села Пустоіванне. 24 ОМБр, у складі якої житель села Пасіки, дякує за зарядну станцію Bluetti вартістю 20500 грн, придбану спільними зусиллями працівників Козинського ЗДО «Колосочок» та Козинської сільської ради. Також була придбана ще одна зарядна станція Jackery Explorer вартістю 26000 грн для військовослужбовця із села Пустоіванне. Дякуємо всім за допомогу. Разом до перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь