Вітання очільника Козинської громади з Днем жіночого підприємництва

Дата: 19.11.2023 13:52
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Починаючи з 2004 року, щорічно 19 листопада в світі відзначають День жіночого підприємництва (Women`s Entrepreneurship Day - WED). Потрібно сказати, і це очевидно, що сьогодні жіноче підприємництво стає все більш популярним. Жінки намагаються внести в підприємництво свою лепту, щоб не тільки чоловіки могли займатися цією справою.
Саме це і стало головною причиною, по якій ООН заснувала дане свято. В даний час WED є найбільшим громадським рухом на підтримку і розширення прав жінок-підприємниць.
Природно, жіноче підприємництво - це бізнес, який очолюється жінками. Багато хто називає масовий вихід жінок в підприємництво - тихою революцією. Потрібно сказати, що в умовах постіндустріального суспільства жінка особливо затребувана суспільством. Сприятливі соціально-психологічні та особисті якості жінок, безсумнівно, знаходять застосування в бізнесі.
Уміння моделювати нові ідеї в нестандартних умовах, незалежність, спокій, рішучість, здатність викликати довіру, інтуїція, хитрість і самоконтроль, саме ці якості допомагають жінкам в бізнесі.
Безумовно, WED надихає і допомагає жінкам і дівчатам ставати активними учасниками економіки. Сьогодні по всьому світу створюються мережі жінок-лідерів, новаторів і підприємців, щоб стимулювати економічну експансію і просувати жіночі суспільства в усьому світі.
Насправді, в будь-якій справі присутня конкуренція. У багатьох галузях бізнесу сьогодні жінки вже посунули чоловіків в радах директорів великих компаній. Здорова конкуренція з чоловіками є запорукою успіху. Вона допомагає розвиватися і самовдосконалюватися. До того ж конкурента можна перетворити в тактичного партнера.
Любі жінки і дівчата! Нехай сьогодні відповідальність і концентрація стануть Вашими конкурентними перевагами в бізнесі. Постійно розвивайте в собі лідерські якості. Звичайно, жіноча чарівність і шарм дуже важливі, але вони далеко не є ключовою зброєю при спілкуванні з партнерами, конкурентами та співробітниками.
Дорогі жінки підприємці Козинської громади! Прийміть сьогодні привітання зі святом! Нехай Ваші партнери завжди і в усьому Вам допомагають, не підводять в житті і в бізнесі! Нехай задумане реалізовується! Будьте щасливими, здоровими і завжди умілими!

З повагою,
сільський голова                     Іван ШКОЛЯР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь