Пошук

У Козинській ОТГ відсвяткували День працівників освіти

Дата: 02.10.2017 17:16
Кількість переглядів: 956

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. 

Недаремно великий Гете вважав, що тих, у кого вчимося ми, правильно називають вчителями нашими, але не всяк, хто вчить нас, заслуговує це ім'я. Учитель - це не просто професія, це покликання! Адже ці люди - вчителі, педагоги, своєю працею, даруючи свої знання учням, роблять великий внесок у розвиток людської особистості, і тим самим у розвиток нашого суспільства.

 Відбулися урочистості  з нагоди Дня працівника освіти та Всесвітній день бібліотек і у Козинській громаді, яке організував відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту з допомогою талановитих дітей та вчителів.

Захід відбувся 28 вересня у Strausclub. На свято були запрошені усі вчителі, вихователі, бібліотекарі та викладачі школи мистецтв.

Все розпочалося з відео ролику «Привітання», після цього на сцену вийшли діти різного віку, які розповіли про особливості вчительської поведінки, що і підтвердив відеоролик, який згодом показали на оператори.

Урочисто всіх присутніх привітали з професійним святом заступник  голови Козинської сільської ради Микола Савчук та начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Мар’яна Вижицька.

Працівникам освіти та бібліотекарям були вручені Грамоти відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, зокрема були відзначені і працівники, які цьогоріч відсвяткували ювілеї -  Смолярчук Г.С., Нагачевська Т.А., Крук О.І..

Зі вітальним словом до всіх присутніх звернулася і депутат Радивилівської райдержадміністрації Мулик Р.Д. та директор Козинської школи мистецтв Мороз С.А.

Зі сцени лунали пісні у виконані Юлії та Софії Савчук « А ми бажаєм Вам добра»,  «Вчителям», «Перша вчителька» чарували своїм співом і «Веселі молодиці» кер. Бондар Є.С.  Вихованці ДНЗ «Колосочок» старша група заспівали  пісню  та привітали всіх присутніх. Найбільше  сподобалися концертні виступи викладачів школи мистецтв – дует скрипачів Н.Куткудак та Л.Метелюк «Пісня із таємничого саду», соло С.Мороз « пісня Наталки Полтавки» з опери М.Лисенка та «Вальс» танцювального колективу.

У ході свята була проведена і солодка розминка ученицею 3 класу А.Перець та музично-гумористична сценка «Виховна година» - 11 клас Козинського НВК.

Усю концертну програму вели незрівняні ведучі – Новосад Вікторія та Євич Олександр.

Чудовий настрій і заряд енергії отримали всі присутні  на святі, тому що Вчитель –це:

Ти — учитель, 
Ти — сіяч недремний 
І невтомний мудрий садівник. 
Знаєш ти предивні таємниці, 
Розум твій розпалює вогонь. 
Лікар ти, котрий лікує душі 
І до сонця повертає всіх, 
Капітан — у морі, а на суші — 
Ти наставник юних, молодих. 
Ти — коваль, поет і будівничий, 
Добротворець і дозорець ти. 
До дітей тебе веде і кличе, 
Світлий образ нашої мети. 
І в день такий урочистий, святковий 
Дозвольте Вашу працю вшанувать. 
І квіти всі, принесені сьогодні, 
Від всього серця Вам подарувать.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь