Футбольному клубу «Колос» - 70

Дата: 08.11.2023 10:18
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

У неділю, 05 листопада 2023 року, на стадіоні села Козин відбулося привітання ветеранів та гравців футбольної команди «Колос» з 70 – річчям з дня утворення.

         Футбольна команда «Колос» розпочала свою історію в далекому 1953 році. А вже у 2008 році козинські вболівальники, ветерани футболу організувалися у громадську організацію під назвою спортивно-футбольний клуб «Колос», президентом якої обрали Грановського Анатолія Олексійовича. Цьогоріч виповнилося 70 років з дня заснування футбольної команди.

      Захід розпочався з виконання Державного Гімну України, після якого присутні хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув у війні з російським окупантом.

      Далі розпочалося футбольне дійство. Вболівальники та гості насолоджувалися черговою грою розіграшу відкритого Кубка осені Золочівського району Львівської області між ФК «Колос» та ФК «Броди». Матч відбувся у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м`ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч емоцій від гри. Фінальний рахунок гри - 1:1, що дозволив місцевим футболістам продовжити участь в Кубку надії Золочівського району.

         Після футбольного матчу ветерани поділилися спогадами про те, як створювалася і розвивалася футбольна команда. Згадали гравців футбольної команди, які загинули, захищаючи країну від російських загарбників.

         Привітав футбольну команду з ювілеєм і Козинський сільський голова Іван Школяр, подарувавши комплекти нової футбольної форми, маніжки, м’ячі, сітки на великі та малі ворота. Також очільник громади підсумував обсяг робіт, що були виконані для покращення футбольної інфраструктури (спорудження роздягальні та благоустрій футбольного поля).

         Грамоти, подяки та ювілейні кубки отримали ветерани футбольного клубу, тренери та молоді перспективні футболісти.

         Грановський Анатолій Олексійович, Федчук Василь Павлович та Савчук Сергій Ананійович отримали подяки за вагомий особистий внесок у розвиток футболу на території Козинської громади та за її межами, Савчук Олександр Юрійович, гравець молодіжного складу НК «Верес» (м.Рівне), отримав нагороду «Зірка козинського футболу», Мельничук Василь Федорович, Савчук Анатолій Леонідович та Сова Сергій Степанович отримали заслужені нагороди «Легенда козинського футболу».

      На завершення ювілярам організатори висловили слова вдячності за віддану багаторічну працю, за особистий внесок кожного у спільну справу та побажали сили, енергії, життєвої впевненості, щедрих спортивних здобутків та подальшого зростання в спільноті професійного футболу. Бажаємо вам і надалі досягати у спорті найвищих вершин та примножувати славу козинського футболу.

         Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь