У Козинській громаді відкрили «Клас безпеки»

Дата: 26.10.2023 14:31
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Безпека дітей – один із важливих викликів воєнного сьогодення. Відтак, 25 жовтня, в Козинській громаді за сприяння голови громади Івана Школяра відкрили «Клас безпеки», який діятиме на базі Козинського ліцею. Це ювілейний 20 «Клас безпеки» в Дубенському районі та 55 – в Рівненській області. Облаштували спеціалізований освітній простір завдяки зусиллям педагогічного колективу освітнього закладу, рятувальників та відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Козинської сільської ради.

         Захід відбувся у межах реалізації Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки», метою якого є систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, формування навичок самозахисту, надання домедичної допомоги, рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

         До заходів з відкриття долучилися: голова Дубенської районної державної адміністрації – начальник Дубенської районної військової адміністрації Всеволод Пекарський, начальник відділу освіти, культури та спорту Дубенської районної державної адміністрації Лідія Білик, заступник начальника Дубенського РУ ГУ ДСНС України в Рівненській області Юрій Грицак; головний інспектор відділу організації пожежно-профілактичних заходів та цивільного захисту Дубенського районного управління ГУ ДСНС України в Рівненській області, майор служби цивільного захисту Олександр Орловський, інспектор відділу по роботі стратегічно вибухонебезпечних об’єктів та застосування санкцій центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Рівненській області, молодший лейтенант служби цивільного захисту Олександр Якимчук; методист навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області Ірина Сошнікова.

         Перший урок ліцеїстам провели рятувальники. Дітям розповіли про те, якими бувають міни, та як діяти, коли знайшли підозрілий предмет, навчили як правильно зупиняти кровотечі та накладати джгути, а також пригадали, як діяти під час сигналу тривоги та в умовах інших надзвичайних подій. На завершення зустрічі працівники поліції роздали дітям буклети про правила поведінки при різноманітних загрозах їхньому життю та здоров’ю і влаштували на подвір’ї школи майстер-клас з приборкання вогню та надання медичної допомоги.

         Безпека понад усе!

Більше фото на нашій сторінці у соціальній мережі Facebook

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь