Вітання Козинського сільського голови Івана Школяра з Днем карате

Дата: 25.10.2023 16:15
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

          Сьогодні, 25 жовтня, відзначають Всесвітній день карате. Свято запроваджене в пам'ять про зустріч великих майстрів, що відбулася в Насі, Окінава, 1936 року, де цю назву було дано бойовому мистецтву, розвиненому на цьому острові.    

«Карате – це моє життя!» – часто кажуть люди, які займаються цим видом єдиноборств не перший день. Для декого карате й справді стало не просто руханкою чи спортом, а школою життя – з певною філософією та кодексом поведінки.

        На території нашої громади діє спортивний клуб кіокушинкай карате «Добривода». Тож в першу чергу вітання звучать для тренера клубу Рудольфа Гільдермана та його вихованців, які не просто відвідують спортивний гурток, а й беруть участь та отримують призові місця в змаганнях різних рівнів, у т.ч. всеукраїнських та міжнародних.

          Бажаю вам міцного тіла та сильного духу, щоб ви завжди були готові до нових викликів на шляху до вдосконалення своїх навичок карате. Нехай кожен удар вашої руки буде точним, кожен рух — граціозним, а кожне тренування — заповнене енергією та задоволенням. Успіхів на шляху майстерності і радості від досягнень у цьому безкінечному мистецтві! Осу!

 

З повагою, сільський голова                                                                                     Іван ШКОЛЯР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь