ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ В СБК НОВА ПЛЯШЕВА

Дата: 29.08.2023 10:46
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

 Культура під час війни – це зброя. Вона не вбиває, але є важливим засобом боротьби у війні з сусідом-агресором. Цим твердженням керуються у своїй роботі бійці культурного фронту Козинської громади, котрі плідно працюють на перемогу, підтримуючи своєю творчістю українську армію та підіймаючи бойовий дух місцевих мешканців. Із цією метою відділ освіти, культури,  туризму, молоді та спорту сільської ради постійно ініціює проведення благодійних заходів, що відбуваються за підтримки Козинської сільської ради та безпосередньо сільського голови Івана Школяра. 

         28 серпня такий захід відбувся напередодні відзначення Дня пам’яті захисників України  у СБК с.Нова Пляшева під назвою «В єдності наша сила». Дійство розпочалося виконанням Державного Гімну України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які віддали своє життя в боротьбі з російським агресорам.

         Творчі колективи Будинку культури дарували односельцям цікаві вокальні та хореографічні номери, а уривок-постановка за твором «Кайдашева сім’я» наповнили зал веселим настроєм та щирим сміхом.

         Юні вокалісти дитячого колективу «Краплинка» дивували односельців своїми чистими, як дзвіночок, голосами. З  радістю глядачі зустрічали на сцені і молодіжний колектив «Любисток» з репертуаром пісень, що прославляють нашу чудову Україну.

Завдяки всім учасникам та безумовно жителям села, які активно підтримували оплесками артистів та донатили на ЗСУ, було зібрано 9 820 грн.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь