29 СЕРПНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

Дата: 29.08.2023 09:21
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

29 серпня — День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Цей день приурочений до дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року, дня найбільших втрат української армії на Донбасі…

У цей день ми разом з усією Україною вшановуємо полеглих воїнів загальнонаціональною хвилиною мовчання. Іловайська трагедія стала важким випробуванням і продемонструвала, що в умовах гібридної війни міжнародне право не завжди працює, що потрібно сподіватися лише на власні сили.

Згадуючи героїчний супротив полеглих воїнів, їхню жертовність в ім’я майбутнього вільної України, правди і справедливості, пам’ятаймо також і про те, яким тернистим був шлях нашого народу до омріяної свободи, скільки поколінь борців за волю полягли в нерівних боях. Гинуть кращі сини і доньки, захищаючи рідну неньку-Україну сьогодні. Боляче і сумно усвідомлювати, що наше сьогодення – повномасштабна війна з російським агресором. І знову втрати, і знову ллється кров…

Ми з сумом схиляємо голови перед загиблими жителями нашої громади, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України:

- Іван Сова

- Віталій Анастасін

- Роман Грольдюк

- Ярослав Купрійчук

- Максим Тішаков

- Артем Причепа

- Богдан Гордійчук

- Володимир Тішаков

- Андрій Іващук

- Микола Мулик

- Віктор Бортник

Українці — сильна нація, загартована кількасотлітньою боротьбою. Пам’ять про наше героїчне далеке й близьке минуле є важливим елементом національної свідомості, бо вона об’єднує і мобілізує українців, а також є постійним стрес-фактором для тих, у кого душі засмічені ворожою пропагандою.

Тож пам’ятаймо про наших полеглих Героїв, які допомагають нам тримати прапор свободи! Допоки ми пам’ятаємо наших героїв, доти вони живуть разом з нами!

Дух свободи й патріотизму – це наша сила і віра!

Вічна слава полеглим за Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь