Вітання з Днем національної поліції України

Дата: 04.07.2023 16:27
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

Шановні правоохоронці, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити українському народові. Ваша служба – це щоденна важка праця, постійна готовність відновити мир і спокій у державі, вміння відрізнити істину та обов’язок захистити невинного. Кожен день ви протистоїте криміналу задля захисту наших громадян, відновлення справедливості й збереження рівноправності, до якої ми всі так прагнемо.

Глибоко переконані, що ваша відданість справі, уміння долати труднощі й перешкоди будуть надійними оберегами життя, здоров’я та добробуту українського народу, захищатимуть інтереси держави від протиправних посягань.

Після повномасштабного вторгнення московських орд ми по-новому оцінили нашу нову українську поліцію. Наш поліцейський – це також відданий патріот, готовий захищати свою країну від зовнішнього ворога. Десятки тисяч поліцейських на полі бою зустріли московські орди.

Війна довела беззаперечну істину, що український поліцейський – це справжній Герой, справжній Захисник.

У День Національної поліції бажаємо вам міцної віри у своє покликання і у свою Батьківщину, здоров’я, благополуччя й процвітання. Дякуємо за вашу нелегку працю, за ваше прагнення зробити все можливе, щоб люди жили за законами цивілізованого світу!

З нагоди професійного свята Козинський сільський голова Іван Школяр вручив нагороди Казмірук Аліні Миколаївні, інспектору сектору кадрового забезпечення ВП № 2 Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області, Пусі Миколі Олександровичу, інспектору сектору реагування патрульної поліції ВП № 2 Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь