Піклування про людей старшого покоління – це справа кожної людини, особливо зараз в умовах повномаcштабного вторгнення росії в Україну.

Дата: 09.06.2023 09:45
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

Піклування про людей старшого покоління – це справа кожної людини, особливо зараз в умовах повномаcштабного вторгнення росії в Україну.

Повага до людей пенсійного віку – один із принципів людяності та моралі. Тому дуже важливо не відвертатися від їхніх проблем, а підтримувати та допомагати. Щоденно належна увага звертається на проблеми кожного, хто звертається з певними труднощами сьогодення. За сприяння очільника громади Івана Школяра люди, які перебували в складних життєвих обставинах, влаштовані на лікування, проживання в різні заклади для людей похилого віку. Поза увагою не залишилися і слухачі «Університету третього віку», які 05.06.2023 відзначали свій невеличкий ювілей з дня запровадження в громаді соціально – педагогічної послуги «Університет третього віку». Для них була організована поїздка в Державний історико – меморіальний заповідник «Поле Берестецької битви». Всі учасники екскурсії залишились приємно вражені та задоволені.

Дуже приємно, що соціально – педагогічна послуга згуртувала та об'єднала людей, яким довелося пройти через випробування, біль, втрату і зберегти гідність, віру, любов та вести активний спосіб життя.

Не можемо не згадати про людей, які відійшли у вічність… Скінчивши свій шлях, вони залишили свій добрий слід на землі:

Людмила Олександрівна Бондар – ініціатор створення "Університету третього віку", була хорошим наставником та керівником;

Микола Миколайович Паршин – лідер, за яким йшли люди, вчив і вчився, людина – легенда, був багатогранною особистістю;

Юрій Петрович Іорданов – розумна, освічена людина, приємний співрозмовник, був добрим, люблячим чоловіком, батьком, дідусем. Переїхав до нас із дружиною зі сходу України ще у 2015 році;

Емалія та Микола Іващуки – веселі, енергійні, життєрадісні, патріоти своєї країни, в них можна було навчитися любити життя та людей, були людьми щирої душі та відкритого серця;

Євгеній Петрович Грановський – уродженець нашого села, але так склалася доля, що став внутрішньо переміщеною особою, війна внесла свої корективи. Про нього згадуємо, як про хорошу людину.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь