В День матері особливі вітання й шана матерям Героїв

Дата: 15.05.2023 11:29
Кількість переглядів: 958

Фото без опису

День матері – це свято шани, поваги та любові до найрідніших. Це найпрекрасніший день у році, оскільки він символізує материнське тепло та ніжність. У цей день низько вклоняємося і дякуємо всім мамам за їхню мудрість, витримку та розуміння. Але особливої уваги та турботи в День матері потребують саме ті жінки, які втратили найдорожче – своїх дітей. Тож, учора, 14 травня, Козинський сільський голова Іван Школяр спільно з представником Другого відділу Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігорем Хороновським відвідали матерів загиблих воїнів нашої громади, щоб привітати їх зі святом і висловити слова поваги та підтримки. 

Нелегкі часи проживає наша ненька Україна. Щодня за її свободу та волю борються тисячі синів і дочок, серед них сотні жителів нашої громади – справжніх патріотів і відважних героїв, які до останнього подиху залишаються вірними кожному слову військової присяги. Та за кожним подвигом Героя стоїть його мати – водночас ніжна та неймовірно сильна жінка, яка, поклавши своє життя на виховання дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та батьківським благословенням. Стійкість і витримка матері є не меншим подвигом, ніж стійкість її кровинки в бою. А жертовність матері, дитину якої навіки забрала війна, – неоціненна…

Іван Школяр та Ігор Хороновський подякували матерям Героїв за їхній подвиг і велику жертву, за справжніх синів, які віддали життя, щоб Україна була єдиною і незалежною. Побажали жінкам міцного здоров'я, довгих років життя, терпіння, шани й поваги від людей та вручили квіти й пам’ятні подарунки.

Пам’ять про загиблих воїнів Козинської громади – це наш біль і наша гордість за те, що ми мали честь жити з ними в одній громаді. Завдяки їхній відвазі ми маємо можливість привітати та обійняти наших найрідніших.
 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь