Відбудеться мітинг-реквієм для відзначення Дня пам’яті та примирення, перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні

Дата: 05.05.2023 11:33
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

1939 - 1945… Це не просто частина історії, це наша совість, біль, наша гордість за дідів, батьків і старших братів, вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли.

Щороку 8 травня – це нагадування про масштабну катастрофу, а не про переможців та переможених, це день пам'яті та примирення над нацизмом у Другій світовій війні. Ціною перемоги стали надзвичайні втрати упродовж 1939–1945 років – українців та інших народів, які проживали на нашій землі. Загинуло понад вісім мільйонів українців – воїнів та мирних жителів. Ми добре знаємо ціну війни та неволі, тому сьогодні боремося за мир і свободу.

2014 - 2023… Україна знову у вогні, знову ллється кров українців, які мужньо захищають рідну землю від агресора. Сьогодні це путінська росія, яка посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки і загрожує миру у всій Європі. Ця боротьба триває щоденно вже дев'ять років – і ми не маємо права програти, бо для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій агресивного сусіда-злочинця. Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави та збереження прав людини для громадян.

Тож запрошуємо жителів громади, працівників установ, організацій 8 травня на 09.00 год. до пам'ятника загиблим односельчанам (центр с.Козин) на мітинг-реквієм для відзначення Дня пам’яті та примирення, перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні, віддання шани тим, хто воює за Україну сьогодні.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь