Відбудеться мітинг-реквієм для відзначення Дня пам’яті та примирення, перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні

Дата: 05.05.2023 11:33
Кількість переглядів: 762

Фото без опису

1939 - 1945… Це не просто частина історії, це наша совість, біль, наша гордість за дідів, батьків і старших братів, вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли.

Щороку 8 травня – це нагадування про масштабну катастрофу, а не про переможців та переможених, це день пам'яті та примирення над нацизмом у Другій світовій війні. Ціною перемоги стали надзвичайні втрати упродовж 1939–1945 років – українців та інших народів, які проживали на нашій землі. Загинуло понад вісім мільйонів українців – воїнів та мирних жителів. Ми добре знаємо ціну війни та неволі, тому сьогодні боремося за мир і свободу.

2014 - 2023… Україна знову у вогні, знову ллється кров українців, які мужньо захищають рідну землю від агресора. Сьогодні це путінська росія, яка посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки і загрожує миру у всій Європі. Ця боротьба триває щоденно вже дев'ять років – і ми не маємо права програти, бо для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій агресивного сусіда-злочинця. Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави та збереження прав людини для громадян.

Тож запрошуємо жителів громади, працівників установ, організацій 8 травня на 09.00 год. до пам'ятника загиблим односельчанам (центр с.Козин) на мітинг-реквієм для відзначення Дня пам’яті та примирення, перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні, віддання шани тим, хто воює за Україну сьогодні.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь