Рада волонтерів Козинської ТГ інформує

Дата: 10.02.2023 14:59
Кількість переглядів: 1218

Фото без опису

11 січня 2023 року під головуванням Козинського сільського голови Івана Школяра відбулася нарада з представниками агроформувань, що здійснюють свою діяльність на території громади. За результатами обговорення було досягнуто домовленості про те, що агроформування та фермерські господарства передадуть Раді волонтерів громади кошти на підтримку ЗСУ з розрахунку 30 гривень за 1 гектар використовуваної на території громади землі.
Волонтерам надійшли кошти від ТОВ «Дубенська аграрна компанія» (директор - Калістратов Сергій Євгенович); СФГ «Березини» (директор - Панкевич Віталій Юрійович); ПП «Захід Агросвіт» (директор - Кошкодан Олександр Олександрович); СФГ «Сова» (директор - Сова Олександр Васильович); ФГ «Агро V» (директор - Чуліпа Василь Григорович); ФГ «Теслугівське» (директор - Фаєвський Юрій Федорович); ФОП Іськович (директор - Іськович Віктор Миколайович; ФОП Крохмаль (директор - Крохмаль Сергій Миколайович); ФОП Бондарець (директор - Бондарець Інна Феодосіївна); СФГ «Джерело» (директор - Мулик Яків Дмитрович); ТОВ «МЕТАГРО» (директор - Калістратов Сергій Євгенович); ТОВ «Славіом» (директор - Павлюк Микола Михайлович).
На превеликий жаль, не усі відгукнулися, зокрема, кошти не були надані ТОВ «Радивилів Агро», ТОВ «Трипілля» (директор - Шаргородський Олег Станіславович) та ТОВ «Західна Агровиробнича компанія» (директор - Полянський Ігор Богданович).
Загалом передано 120 500 грн, які вже використані на придбання автомобіля, що прямує в Україну, і найближчим часом буде переданий для виконання бойових завдань військовослужбовцю громади із села Савчуки. Щиро дякуємо усім за взаєморозуміння та підтримку.
Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь