Щодо проведення розважальних заходів на період дії правового режиму воєнного стану

Дата: 09.01.2023 12:13
Кількість переглядів: 1202

Фото без опису

У той час, коли воїни ЗСУ боронять цілісність нашої держави, відвойовують крок за кроком рідну землю, коли значна частина території під окупацією агресора, коли люди залишаються без домівок та засобів для існування, в країні продовжують працювати розважальні заклади. Це, щонайменше, можна оцінити як зневагу до тих, хто спить у холодних окопах.

Під час дії воєнного стану зовсім заборонити роботу розважальних закладів, ресторанів з організацією дискотек на території громади законодавчо неможливо через відсутність відповідних повноважень органу місцевого самоврядування щодо діяльності суб’єктів господарювання та їх моральних зобов’язань. 

На пленарному засіданні сесії Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області 23 грудня 2022 року депутати виступили із заявами, що до них звертаються жителі сіл та військовослужбовці, які перебувають на ротації, щодо неприпустимості проведення розважальних заходів, дискотек у період воєнного стану на території громади. Колегіально було прийнято звернення до суб’єктів господарювання – власників закладів громадського харчування та ресторанного господарства щодо непроведення розважальних заходів, дискотек на території Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області у період дії воєнного стану. Звернення було передане усім суб’єктам господарювання, зокрема і власнику закладу «Straus club». Як бачимо, керівництво закладу «Straus club» вирішило відреагувати на це звернення по-своєму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь