Пошук

У Козинській громаді відбулася благодійна творча зустріч «Молитва за Україну»

Дата: 14.11.2022 14:31
Кількість переглядів: 245

У суботу, 12 листопада 2022 року, у Козинській громаді відбулася благодійна творча зустріч «Молитва за Україну» організована письменницею, авторкою поетичних та пісенних творів Любовю Братащук. Головною метою дійства був збір коштів на придбання необхідних речей для військовослужбовців нашої громади. Благодійна акція розпочалася з хвилини мовчання, якою вшанували пам`ять героїв, що поклали найцінніше – власне життя, – за Україну, за мир.

Захід пройшов у теплій та патріотичній атмосфері. Прикрасою стали виступи місцевих артистів та запрошених гостей. Цього дня відбувся дебют найменших танцівників із колективу «Світанок». Звучали пісні у виконанні викладачів Козинської дитячої школи мистецтв Світлани Мороз та Ірини Мисько, гурту «Веселі молодиці», Дарина Гордіюк виконала пісню «Україночка», слова якої написала Любов Братащук. Також звучали композиції дуету скрипалів у складі Наталії Коткудак та Вікторії Пелішко, дуету духовиків Романа Козіцького, Петра Глінського, лунала гра на фортепіано випускниці Козинської дитячої школи мистецтв Вероніки Столяр. Своїми виступами прикрасили свято й хореографічні колективи «Браво» та «Світанок». Присутні на зустрічі мали змогу ознайомитися із творчістю запрошених гостей з м.Дубно – дуету «Десерт» у складі Олексія Мосійчука та Олени Грицюк, а також солістки Тетяни Підцерковної, яка виконала пісні на слова Любові Братащук. Впродовж усього вечора тривав благодійний ярмарок, організований працівниками навчальних закладів, будинків культури, бібліотек громади, небайдужих жителів. Також була організована виставка-продаж мистецьких робіт юних художниць Дарини Гордіюк та Аліни Іванюк.  

Завершенням стало спільне виконання усіма учасниками та гостями пісні «Ой у лузі червона калина». Організаторка зустрічі Любов Братащук звернулася зі словами вдячності до всіх, хто залишив свої щоденні турботи та прийшов на благодійний захід, адже наші захисники також залишили все: сім’ї, роботу, побут, комфорт, та боронять нас, щоб ми щоранку зустрічали новий день, вчилися, працювали, посміхалися, жили.

Хвилини відпочинку поєдналися з корисною справою: на благодійній зустрічі було зібрано 26 000 грн, які були передані раді волонтерів громади для подальшого використання цих коштів згідно з цільовим призначенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь