Пошук

Вітання з Днем Державного Прапора України

Дата: 23.08.2022 12:02
Кількість переглядів: 983

Шановні жителі Козинської громади!

Завтра ми відзначаємо 31 рік як Україна відновила свою Незалежність, а сьогодні вшановуємо символ нашої державності — прапор України.

Його історія бере свій початок ще за часів Київської Русі, коли більшість гербів українських міст обрамлювалися саме жовтим та блакитним кольором.

Його багатовікова історія, як історія нашої нації, пов’язана з боротьбою за власну ідентичність, культуру, традиції, за право жити вільними людьми на своїй землі!

Сьогодні український народ знову бореться і успішно дає відсіч російському ворогові, який вкотре хоче вкрасти нашу історію та незалежність!

За півроку повномасштабної війни прапор України став символом свободи та незламності не тільки для нас, а для усього світу. Його можна побачити на маленьких вуличках затишної Європи і на великих площах Америки, під час мільйонних концертів світових зірок і на відео з мільйонами переглядів в мережі інтернет.

У всі віки і у всіх народів державний прапор був однією з найвищих і найшанованіших святинь. Тож нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності українського народу. Нехай серця наповнюються прагненням до створення спільного надійного майбутнього для нас та наших нащадків, гордістю за патріотів, які відстоюють кордони нашої держави.

У цей урочистий день бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, миру і злагоди, радості і щастя, віри в краще майбутнє! І нехай кожен день повниться добрими справами в ім’я процвітання незалежної Української держави!

З Днем Державного Прапора України!

 

З повагою,Козинський сільський голова                                     Іван ШКОЛЯР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь