Робоча група для організації роботи з внутрішньо переміщеними особами при Дубенській РВА із робочою поїздкою працювала в Козинській громаді

Дата: 23.06.2022 16:15
Кількість переглядів: 1358

Фото без опису

З метою надання внутрішньо переміщеним особам необхідної допомоги з питань соціального захисту, було ініційовано зустріч з ВПО у Козинській сільській територіальних громадах.

У ній взяли участь заступник голови Дубенської РВА Ірина Кружайло, начальник управління соціального захисту РВА Юрій Вовк, директор Радивилівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості Ярослав Довгаль, начальник відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Галина Зварич, мобільна мультидисциплінарна команда МБФ "Українська фундація громадського здоров'я".

Під час зустрічі підіймались питання, які стосуються юридичної допомоги, допомоги з працевлаштування, пенсійного забезпечення, відновлення документів, оформлення матеріальної допомоги та державних компенсацій громадянам у статусі ВПО, а також розселення вимушених переселенців, які зараз проживають у садочках, школах, ліцеях району, у зв'язку із наближенням початку нового навчального року. Зверталися люди й з індивідуальними проблемними питаннями, їм надано усю необхідну інформацію та роз'яснення.

Представники робочої групи відвідали одне із місць масового поселення вимушених переселенців. Релігійна громада села Зарічне зустріла у себе понад 70 переселенців зі східних регіонів країни. Під час зустрічі підіймалися питання працевлаштування та своєчасності соціальних виплат. Для чотирьох громадян було домовлено про зустріч із потенційним роботодавцем.

Мобільною бригадою було передано гуманітарну допомогу від Unicef для наймолодших переселенців – ????розвиваючі ігри, ?спортивний інвентар, ???? зошити та іншу ???? канцелярію. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь