Пошук

У Козинській громаді відбувся благодійний концерт "А Україна не стане на коліна"

Дата: 06.06.2022 15:17
Кількість переглядів: 622

У ці буремні для країни воєнні дні кожен допомагає нашим захисникам, як може. У багатьох містах України проходять благодійні концерти на підтримку Збройних Сил України. 5 червня у селі Козин творчі колективи закладів культури Козинської сільської ради організували благодійний концерт "А Україна не стане на коліна" для українців, воїнів, їхніх батьків, дітей, для української жінки, українського солдата… Це велике музичне полотно, залите поезією українських поетів про героїчну боротьбу українського народу за свою свободу в загарбницькій війні росії проти України.

Сьогодні важливо проводити благодійні концерти, адже передусім ми допомагаємо зібраними коштами нашим хлопцям, які захищають Україну від російських окупантів. І також такі заходи хоча б трішки поліпшують настрій, надихають і надають сил.

У двогодинному концерті на підтримку України для місцевих мешканців, гостей та внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають на території Козинської сільської ради, виступили працівники культури та аматори сцени будинку культури с. Пустоіваннне, Бригадирівка, Дубини, Іващуки, викладачі та діти КЗ "Козинська дитяча школа мистецтв", народний аматорський фольклорний колектив БК с. Пустоіванне "Джерело" (кер. Галина Сініцька), дитячий хореографічний колектив "Світанок" (кер. Ірина Германович).

Родзинкою благодійного концерту стала художній керівник БК с. Пустоіванне Світлана Побережник та її хореографічний колектив "Браво".

Влучні слова ведучих Олени Гончарової та Романа Щипанського ніби вкарбовувались у свідомості кожного присутнього.

Упродовж концерту вдалося зібрати 14 тисяч 256 гривень, що вкотре доводить небайдужість пересічних громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Всі кошти будуть передані на потреби наших українських воїнів. Ви – наша гордість, ви – взірець мужності, свідомості й самопожертви, ви – непорушна стіна між страхіттями війни й життям мирних людей! Знаємо, віримо й впевнені, що зможемо, що окупант згине, як роса на сонці, що перемога неодмінно буде за нами!

Дякуємо усім, хто долучився до заходу, у чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого коштує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламна, незборима сила!

У подальшому ми плануємо проведення благодійних концертів по інших населених пунктах нашої громади.

Лише разом і лише до нашої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь