Пошук

ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» стоїть на захисті продовольчої безпеки нашої держави

Дата: 06.06.2022 10:10
Кількість переглядів: 195

Військова агресія російської федерації, через яку на частині території України неможливо вирощувати сільськогосподарську продукцію, стала загрозою продовольчій безпеці нашої держави, тому забезпечення населення продовольством у великій мірі залежатиме від результатів роботи аграріїв західних областей України.

Значне нарощування обсягів виробництва сільськогосподарської продукції, у свою чергу, породить потребу у зберіганні, логістичних послугах, забезпеченні належного ветеринарно-санітарного контролю, збуту кінцевому споживачу, тощо.

Відповідно до Закону України «Про оптові ринки сільськогосподарської продукції» від 25.06.2009 року № 1561-VI серед основних напрямів діяльності оптових ринків сільськогосподарської продукції як частини агропромислового комплексу є сприяння прискореному просуванню с/г продукції від виробника до кінцевого споживача та в одержанні прибутку; забезпечення концентрації сільськогосподарської продукції у визначеному місці, здійснення ветеринарно-санітарного контролю та нагляду, та інші.

ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «ІІІувар», якому наказом Міністерства аграрної політики України №560 від 15.09.2010 року надано статус оптового ринку сільськогосподарської продукції, знаходиться у місті Львів па проспекті Святого Івана Павла ІІ. 4-Б є найбільшим агропродовольчим хабом західної України, через який реалізовується більше 1 млн. тон продуктів харчування та сільськогосподарської продукції в рік.

Відтак, в умовах розриву логістичних ланцюжків рітейлових мереж сходу і півдня України, дефіциту пального, та, з урахуванням «короткого плеча» доставки від виробника до місця збуту, ринок «Шувар» можна розглядати як одне з найоптимальніших місць для швидкої реалізації сільгосппродукції виробленої аграріями Вашої територіальної громади.

Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», оминаючи спекулятивну складову у формі перекупників, створює найкращі умови для збуту сільгосппродукції кінцевому споживачу, а також надає інші послуги, виходячи з індивідуальних потреб та можливостей кожного сільгоспвиробника, у тому числі – допомогу у придбанні паливно-мастильних матеріалів для доставки продукції на ринок «Шувар».

За більш детальною інформацією можна звернутись за телефонами: 0938764817 – Андрій Мельничук, 0993275097 – Тетяна Попович

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь