Пошук

Сьогодні в Україні День захисту дітей та Всесвітній день батьків

Дата: 01.06.2022 11:41
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

День захисту дітей – це щасливе сімейне свято, яке завжди весело відзначали в нашій громаді. Цьогоріч ми та наші діти зустрічаємо його в умовах війни.

Невимовно шкода, але війна забрала життя 226 дітей, 90 дітей досі безвісти зниклі, понад 420 дітей отримали травми і поранення, десятки пережили насилля. Усі причетні до цих страшних злочинів рано чи пізно отримають найвищу міру покарання.

У цей день я хочу особливу увагу звернути на дітей, які втратили своїх батьків, на дітей наших захисників, які чекають їх вдома, переживаючи страшний біль розлуки. Діти, ваші татусі та мами – Герої, пишайтеся ними! Вони - гордість нашої громади, нашої країни.

Шановні дорослі, не залишайте поза увагою дітей вразливих категорій та дітей із кризових сімей, які є у нашій громаді. Це наша спільна відповідальність.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

У День захисту дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

1 червня також відзначають Всесвітній день батьків. Шановні батьки, бережіть себе та своїх дітей, любіть їх, підтримуйте та проводьте з ними більше часу. 

Наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть у садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх домівках, не боячись сирен чи вибухів.

Бажаю кожній дитині зростати в мирі та родині, щасливого дитинства!

Дорогі наші дітки, будьте здорові, радісні, мрійте та любіть Україну.

 

З найкращими побажаннями,

Козинський сільський  голова Іван Школяр


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь