Сьогодні в Україні День захисту дітей та Всесвітній день батьків

Дата: 01.06.2022 11:41
Кількість переглядів: 710

Фото без опису

День захисту дітей – це щасливе сімейне свято, яке завжди весело відзначали в нашій громаді. Цьогоріч ми та наші діти зустрічаємо його в умовах війни.

Невимовно шкода, але війна забрала життя 226 дітей, 90 дітей досі безвісти зниклі, понад 420 дітей отримали травми і поранення, десятки пережили насилля. Усі причетні до цих страшних злочинів рано чи пізно отримають найвищу міру покарання.

У цей день я хочу особливу увагу звернути на дітей, які втратили своїх батьків, на дітей наших захисників, які чекають їх вдома, переживаючи страшний біль розлуки. Діти, ваші татусі та мами – Герої, пишайтеся ними! Вони - гордість нашої громади, нашої країни.

Шановні дорослі, не залишайте поза увагою дітей вразливих категорій та дітей із кризових сімей, які є у нашій громаді. Це наша спільна відповідальність.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

У День захисту дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

1 червня також відзначають Всесвітній день батьків. Шановні батьки, бережіть себе та своїх дітей, любіть їх, підтримуйте та проводьте з ними більше часу. 

Наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть у садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх домівках, не боячись сирен чи вибухів.

Бажаю кожній дитині зростати в мирі та родині, щасливого дитинства!

Дорогі наші дітки, будьте здорові, радісні, мрійте та любіть Україну.

 

З найкращими побажаннями,

Козинський сільський  голова Іван Школяр


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь