Чарівні жінки, зі святом 8 Березня

Дата: 08.03.2022 10:11
Кількість переглядів: 308

Фото без описуФото без опису

Сьогодні  Міжнародний жіночий день. Хтось здавна відзначає це свято весни, кохання та жіночності, для інших – це день солідарності жінок у боротьбі за рівні права та емансипацію.

У цей непростий для всієї нашої країни час дуже важливо не втрачати бойового духу, віру в краще, а також ділитися оптимізмом і підтримувати оточуючих, хоч би як не було важко це робити.

Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів. Попри воєнні дії в Україні Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі. Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі. Своєю мудрістю Ви оминаєте гострі кути, терплячістю зберігаєте мир і спокій вдома та на роботі, любов’ю до людей й до праці будуєте майбутнє. Нехай життя буде вічною весною, а настрій, як сонячне літо! Нехай у душі ніколи не буде місцю розчарувань, а на серці завжди буде спокійно і тепло!

  Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, радості, весняного настрою, родинного достатку, творчого натхнення, успіхів і звершень у всіх ваших благородних справах! Великого жіночого щастя Вам, добра і любові!     
  
Козинський сільський голова Іван Школяр


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь