Привітання Козинського сільського голови Івана Школяра з Новим Роком та Різдвом Христовим + відео

Дата: 31.12.2021 18:06
Кількість переглядів: 3471

Фото без опису

Ось і завершується 2021 рік. Ми знову перегортаємо  ще одну сторінку нашого життя, нашої історії.

Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни, в усі сфери людського життя. Що зимові свята подарують нам те, чого  найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.

Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень, як у повсякденному житті пересічного громадянина, так і в стратегії творення нашої громади.

Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко! Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в  кожному селі нашої громади життя народу таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

І я впевнений: такі сподівання реальні. Наперекір викликам та тривогам, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою і підемо далі шляхом розвитку.

Бажаю, щоб Новий рік і Різдво Христове стали початком нового успішного року. Нехай звучать найкращі побажання миру, здоровя, щастя та удачі, а новорічне диво стане частинкою доброго настрою на увесь рік.

Нехай Різдвяна зоря об’єднає усіх нас та благословляє наші помисли, слова і діла. В ці дні звідусіль летять вітання до рідних домівок від рідних та близьких, навстіж відкриті ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я, оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серцях почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди. Тож хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбутнього нашої громади! Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та благополуччя!

      З Новим роком і Різдвом Христовим!

 

З повагою Козинський сільський голова Іван ШКОЛЯР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь