Привітання сільського голови з Днем Місцевого Самоврядування в Україні

Дата: 07.12.2021 09:17
Кількість переглядів: 4703

Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування,
шановні депутати!

Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування! Майбутнє держави та нашої громади неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов їх проживання. Нині налагоджується новий етап у розвитку громади, етап, коли влада, слухає своїх мешканців, сприяє розвитку громади та перші результати вже можна бачити. Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші села і всю Україну щасливими й заможними!

Попереду нас чекає багато роботи, що направлена тільки на одне – на покращення життя громади, щоб кожен мешканець відчув покращення життя та послуг, що надаються громадою. Всі, хто причетний до роботи в органах місцевого самоврядування, щодня відчувають особливу відповідальність за консолідацію, суспільний спокій і добробуту громадян. Саме їм дбати про економічний розвиток громад, створення нових робочих місць, втілення ефективних інфраструктурних проєктів, що сприятимуть процвітанню громади.

З нагоди свята прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю на благо розвитку сіл громади в ім’я розквіту України. Від щирого серця бажаю мужності та нових здобутків, міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань! Хай ніколи вас не покидає віра, надія, любов. Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові нашої громади!

 

З повагою,

сільський голова                                                                   Іван ШКОЛЯР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь