"Укрпошта" їде у найвіддаленіші села: на Дубенщині працюватимуть 33 мобільні відділення

Дата: 24.09.2021 09:54
Кількість переглядів: 2648

Фото без опису

Фото без опису

Уже з середини жовтня у сільських населених пунктах Дубенщини працюватимуть пересувні поштові відділення.

Про це йшлося під час наради-навчання з головами територіальних громад Дубенського району.

Як повідомила заступник директора з розвитку мережі Рівненської дирекції АТ «Укрпошта» Юлія Ярмолюк в межах Дубенського району буде 2 точки базування автомобілів пересувного поштового зв’язку - у місті Дубно та в селищі Млинів. У Дубно базуватиметься 20 автомобілів, які будуть обслуговувати жителів колишніх Дубенського та Радивилівського районів, у Млинові - 13 автомобілів, які будуть обслуговувати жителів колишніх Млинівського та Демидівського районів.

 

Стаціонарні автоматизовані відділення поштового зв’язку залишаються працювати у селах:

Варковичі, Верба, Тараканів, Рачин, Мирогоща Друга, смт Смига;

Козин, Крупець;

Боремель, Вовковиї;

Острожець, Підлозці, Бокійма.

 

Крім того, що приїздитиме автомобіль пересувного відділення поштового зв’язку, ще працюватимуть листоноші – це будуть точки присутності, які будуть надавати послуги поштового зв’язку та обслуговувати споживачів 4-5 днів на тиждень у таких населених пунктах:

Іваннє, Княгинин, Повча, Привільне, Стовпець;

Дружба, Підзамче;

Вербень, Малеве;

Довгошиї, Малі Дорогостаї, Пісників, Борбин, Пугачівка, Уїздці.

 

Графік роботи всіх відділень поштового зв’язку, в тому числі автоматизованих та пересувних, залежить від кількості населення та завантаженості відділення. Затверджений графік роботи кожного відділення Укрпошти можна переглянути на офіційному сайті в розділі «відділення» за посиланням.

 

У спеціально облаштованому автомобілі до населених пунктів, приїжджатиме бригада пересувного відділення, до складу якої входить: водій-супроводжувач, начальник та листоноша. Пересувне відділення поштового зв’язку (ПВПЗ) – це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає у населені пункти, аби надати сільським жителям весь необхідний їм спектр поштових, логістичних, фінансових та інших послуг.

 

Начальник пересувного відділення - працюватиме у приміщенні, виділеному сільською радою, та прийматиме комунальні платежі, допомагатиме з передплатою, видаватиме грошові перекази та соціальні виплати, поповнюватиме мобільний тощо.

 

Водій супроводжувач та листоноша в авто пересувного відділення доставлятимуть пенсії, періодику, посилки, продаватимуть товари, прийматимуть платежі біля домівок користувачів.

 

Таким чином, маломобільні клієнти так само отримуватимуть наші послуги біля своїх домівок, як і раніше. Тобто пересувне поштове відділення дає можливість скористатись всіма послугами, що були раніше і до того ж розширює можливості клієнтів: швидко отримати та замовити ліки, надсилати більш габаритні товари, замовляти дрібну побутову з каталогів тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь