Пошук

24 серпня 2021 року – 30 річниця Незалежності!

Дата: 24.08.2021 11:39
Кількість переглядів: 2532

30 років тому нездійсненна мрія багатьох поколінь втілилася в життя: ми стали вільною та незалежною Україною! Здавна українці боронили свої свободи та права, повсякчас стикаючись із зовнішнім опором та внутрішніми незгодами. У боротьбі народилася і загартувалася єдина нація сміливих та щирих людей, що живе у прекрасній країні!

30 років – вік, якого багато хто боїться. Він відокремлює молодість від зрілості. Якщо вчора можна було ще послатися на те, що все попереду, то сьогодні мимоволі переосмислюються прожиті роки. 30 років - це вік відкриттів, найкращих, приємних подій, це час інших випробувань..

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові. Ми впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане. Чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини та проникнемося почуттям патріотизму до свого села, своєї громади та своєї України, тим швидше ми досягнемо поставленої мети. Віримо – ми здолаємо усі перешкоди!

Зі святом! З Днем Незалежності України! Від усього серця бажаємо Вам, щоб Ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та золотистим,  як пшеничні поля України! Бадьорості духу, добробуту і щастя кожній родині. А державні атрибути нехай надалі вселяють в серце кожного українця гордість та спонукають на нові подвиги заради нашої Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь