Вітаємо з Днем Національної поліції України!

Дата: 04.07.2021 15:33
Кількість переглядів: 3336

Фото без опису

Напередоні професійного свята за активну життєву позицію, охорони безпеки і правопорядку на території громади сільський голова Іван Школяр вручив грамоту поліцейському секору реагуваня патрульної поліції відділення поліції №2 Дубенського районного відділу поліції ГОловного управління Національної поліції в Рівненській області старшого сержанта поліції Ігоря Олексійовича Ясеновського.


На поліцію покладено виключно відповідальне і благородне завдання — захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, охорона громадського порядку, забезпечення громадської безпеки.
Важкі поліцейські будні вимагають від кожного з Вас високого професіоналізму, зразкової дисципліни, постійної готовності до самопожертви, допомоги тим, хто потрапив у біду. Ваша відданість справі, уміння долати труднощі і перешкоди будуть надійними оберегами життя, здоров’я та добробуту українського народу.
У Ваше професійне свято від щирого серця хочемо висловити свою найщирішу вдячність і низький уклін за найважливішу працю по охороні спокою і безпеки своєї Батьківщини та її народу. Ваша достойна робота дозволяє усім  нам відчувати себе впевненіше, знаючи, що ви — наш захист і опора, зробите все для того, щоб вберегти від зла нас і наших дітей.
Бажаємо Вам здоров’я, удачі, благополуччя, терпіння, енергії. Нехай Ваша праця буде належно оцінена, кар’єра складається, а вдома завжди чекають і люблять.

 

 

Фото; Наталія Янчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь