Пошук

СФК «КОЛОС» ПРОДОВЖУЄ ЗБИРАТИ НАГОРОДИ

Дата: 28.05.2021 15:15
Кількість переглядів: 1412

23 травня 2021 року на стадіоні «Ювілейний» у місті Броди Львівської області відбулися фінальні змагання Відкритого Кубка Бродівщини з футболу. Повболівати на стадіоні зібралися понад 500 відданих любителів футбольного дійства. Лише з Козинської громади приїхали 25 автомобілів. Хто не зміг потрапити на стадіон, мали змогу переглянути матч в інтернеті. Трансляція цього поєдинку з якісною озвучкою велася у режимі онлайн в YouTube.

За перемогу у найпрестижнішому трофеї турніру, а саме – « Золотий Кубок », у фінальному поєдинку зустрілися ФК«Колос» з с.Козин Дубенського р-ну та ФК«Суходоли», які зібрали у своєму складі кращих гравців колишнього Бродівського р-ну.  ФК«Колос» по ходу турніру пройшов такі команди як «Спрінтер» Радивилів, «Січ-юнаки» Заболотці та «Стир» Пониковиця.

            Фінальний матч пройшов у запеклій боротьбі. Вже на початку поєдинку «Суходоли» показали, хто є господар на Бродівщині. Заволодівши ініціативою, створили декілька моментів та вже на 10 хв втілили свою перевагу у забитий м’яч. Передачу Андрія Ляшенка замкнув на дальній стійці Степан Чучман. Саме вихованець Бродівщини та чинний гравець Луцької «Волині» Андрій Ляшенко був беззаперечним лідером атак ФК«Суходоли» та  протягом всього матчу тероризував оборону суперника, а іноді щоб розпочати атаку повертався до свого штрафного майданчика, - відчувався статус «профі».

            ФК«Колос» же показав себе злагодженим колективом в усіх ланках, що і принесло свою користь. Підлаштувавшись до гри суперників, ще до закінчення першого тайму козинці вирівняли перевагу на футбольному полі. На 35 хв з передачі Мар’яна Кусака голом відзначився нападник номінальних господарів Василь Савчук. А вже у другому таймі козинці змогли дотиснути іменитих суперників та отримати вольову перемогу. Один з найперспективніших гравців козинської команди Олександр Бохонко на 52 хв матчу свій сольний прохід лівим флангом увінчав результативним ударом. А вже на 72 хв, все той же Бохонко, поставив жирну крапку у зустрічі, реалізувавши пенальті, призначений за гру рукою суперника в штрафному майданчику. Дві результативні дії Бохонка принесли йому статус кращого гравця в складі ФК«Колос», а команді – перемогу.

 

 

ФК « КОЛОС »   3:1 (1:1)   ФК « Суходоли »

 

Голи: Савчук В. 35 хв, Бохонко 52 хв, 72хв. (пен.)  -  Чучман 10 хв.

 

Склад ФК «Колос»:

Савчук Павло (воротар)

Соломко Богдан

Войцеховський Богдан

Дмитерчук Віталій (капітан)

Панасюк Олександр

Савчук Олександр

Феленюк Тарас

Бохонко Олександр

Кусак Мар’ян

Савчук Василь

Вербенчук Володимир

Заміна:

Макотринський Тарас (воротар)

Чалик Артем

Курсик Вадим

Філіпов Віталій

Панасюк Вадим

Гаврищук Дмитро

Ногачевський Юрій

 

 

 

Вітаємо ФК«Колос» з завоюванням чергового трофею і першого на теренах Львівщини. Бажаємо і надалі здобувати лише перемоги та творити історію козинського футболу.

 

P.S. При нагоді хочеться подякувати вболівальникам які знаходять час та кошти, щоб підтримати свою команду далеко від дому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь