Пошук

Відбулося засідання першої сесії 8 скликання

Дата: 23.11.2020 16:33
Кількість переглядів: 2260

 

23 листопада 2020 року відбулося перше засідання сільської ради восьмого скликання.  Засідання розпочала голова Козинської сільської територіальної виборчої комісії Галина Василюк. Був зачитаний перелік зареєстрованих депутатів та видано їм посвідчення депутата Козинської сільської ради.

Також було оголошено переможця виборів на посаду сільського голови Школяра Івана Вячеславовича. Йому було вручено посвідчення сільського голови.

Далі засідання сесії сільської ради вів новообраний сільський голова Іван Школяр. На посаду секретаря він запропонував Фідчук Олександру Василівну. Було обрано лічильну комісію,  яка,  відповідно до законодавства, організувала таємне голосування за дану кандидатуру .

З 23 бюлетенів 1 визнано недійсним, 1 особа проголосувала « проти», 21 особа проголосувала «за».  Таким чином секретарем стала Фідчук Олександра Василівна.

Було розглянуто питання про постійні комісії. Зокрема було створено 4 комісії та розподілено по них депутатів. Після закінчення сесії комісії зібралися на перші засідання та визначилися із головами та секретарями.

Ще одним важливим питанням було внесення змін до структури  Козинської сільської ради. На вимогу законодавства створено фінансовий відділ Козинської сільської ради. Цей відділ налічуватиме 3 посадові особи та буде юридичною особою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь