Вітаю з Днем Музики!!!

Дата: 01.10.2020 16:11
Кількість переглядів: 7099

Фото без описуФото без опису

Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчуття, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій.

З музикою наше людство знайоме з давніх часів. На світі знайдеться небагато людей, які зовсім байдужі до музики. Це мистецтво має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан своєї власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього, повного почуттів і переживань складного внутрішнього світу взаємин людини і природи. Вона скрашує життя людей, змушує їх радіти і співпереживати, відкриваючи двері в прекрасний світ звуків і коливань наших власних струн душі.

Вітаю з Міжнародним Днем музики всіх шанувальників цього прекрасного виду мистецтва:  викладачів шкіл естетичного виховання нашого району, які збагачують добром та духовністю своїх вихованців, відкривають їм шлях до вершин виконавської майстерності, юних музикантів, для яких музика стала невід’ємною частиною їхнього життя, всіх композиторів, музикантів, співаків, диригентів, усіх, хто просто любить музику.

Всім бажаю краси та гармонії, радості творчості та великої насолоди від спілкування з багатогранних світом музики. Хай же повниться Ваша мистецька жага новими силами – у щасті, здоров’ї, радості на многії літа. Щира вдячність Вам за те, що Ви з любов’ю відноситесь до праці, даруєте знання своїм учням.

Віри Вам і впевненості в собі, світла в душі та радості в серці!

ЗІ СВЯТОМ ВАС!

З повагою Козинський сільський голова Юрій Костюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь