Вітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2020 10:43
Кількість переглядів: 8511

Фото без опису

Шановні жителі Козинської громади!

Сердечно вітаю Вас із найціннішими та найважливішими святами української державності - Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Наша країна святкує вже 29-ту річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українського народу - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Українці віками боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління - наші сучасники вибороли її. 

Роки незалежності стали для всіх випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність та патріотизм. У нинішній складний час поняття Незалежності та Єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Бути українцем - почесно. Дух патріотизму об’єднує людей різних національностей.

Символічно, що напередодні Дня незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ. 

В ці святкові дні від щирого серця зичу всім здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах та починаннях. Бажаю, щоб Ваша важлива праця кожного на благо Батьківщини та українського народу завжди була плідною та натхненою і дарувала лише радість та задоволення.

Зі святом Вас!

 

Сільський голова  Юрій Костюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь