Звернення у зв'язку поширенням коронавіррусу у Козинській громаді

Дата: 19.08.2020 10:09
Кількість переглядів: 9351

Фото без опису

Шановні жителі Козинської громади! У нашій громаді все більше хворих на коронавірус. За серпень місяць у нашій громаді захворювання підтвердили в 14 осіб. З них – 2 померло. Загалом у нашій громаді померло 3 осіб (одна особа була жителькою громади, але була зареєстрована у місті Дубно).

Ні для кого не секрет, що підозр на хворобу у нашій громаді, а особливо у селі Козин, все більше. Коло контактних осіб дедалі ширше. Тестування на наявність хвороби вже кілька днів проводить одна лаболаторія на всю область. Тому результати не встигають за реальним станом захворювань.

Попри всю скептичність до даного захворювання просимо вас не нехтувати правилами карантину. Пропонуємо на два тижні влаштувати жорсткий карантин. Обмежте свої походи в магазини – лише одна особа з дому і в разі необхідності. Купуйте все необхідне за один похід в магазин – не ходіть кілька разів на день. Скасуйте вечірки, гостини, хрестини і навіть звичайний пікнік у колі друзів. Попросіть родичів не відвідувати вас і ви не йдіть до родичів. Два тижні це не так багато. Особливо це актуально на найближчі вихідні коли вся країна відзначатиме День Незалежності України.

Зрозуміло, що в умовах спеки важко бути в масці. Але при вході в магазин, маршрутку чи просто наближаючись до більше ніж 2 осіб – одягніть маску. Ретельно мийте руки з милом та користуйтесь антисептиками.

Так, для декого два тижні багато. Але що вартує два тижні коли на кону усе життя? І не лише ваше, а й ваших близьких та дітей.

Шановні власники магазинів та закладів харчування! Не нехтуйте правилами карантину. Працівники ваших закладів також повинні дотримуватися правил карантину та одягати маски. В першу чергу це важливо для них. Адже впродовж дня їх відвідує велика кількість людей. Закликаємо власників закладів громадського харчування реалізовувати продукцію лише на виніс.

Бережіть ваше здоров’я та життя! Здоров’я всім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь