Пошук

15 червня 2020 року відбулося чергове засідання сесії Козинської сільської ради

Дата: 16.06.2020 13:43
Кількість переглядів: 1638

15 червня 2020 року відбулося чергове засідання сесії Козинської сільської ради.  Участь в сесії взяв голова районної ради Володимир Кондик. Перед відкриттям засідання голова районної ради Володимир Кондик та сільський голова Юрій Костюк привітали учасниць конкурсу «Особлива мама України» Олесю Велісейко та Оксану Жук та вручили подарунки. Також привітали секретаря ради Олександру Василівну. Саме цього дня 25років тому її вперше було обрано на посаду секретаря Козинської сільської ради.

На  сесії було розглянуто питання в частині перерозподілу сільського бюджету з виділенням коштів для співфінансування проекту який переміг в обласному конкурсі проектів «Стимулювання розвитку малого середнього бізнесу у сфері сироваріння на території Рівненської області». Сільська рада виділила 129500 гривень, а з обласного бюджету буде виділено 150000 гривень.

Було розглянуто питання щодо  передачі із районної власності у комунальну власність будівлі закладів первинної медицини. Це будівлі в яких розташовано ФАПи та амбулаторії. Варто зазначити, що передаються лише будівлі. Юридична особа й надалі є власністю районної ради.

Третім питанням, яке було розглянуто на сесії було питання відміни рішення №521 «Про погодження статної діяльності ГО «Лебідь плюс». Дане рішення депутатами не було підтримане. По цьому питанню виступали жителі Козинської громади, які проти діяльності громадської організації та представники громадської організації.

Ще одне рішення, яке депутати не підтримали – це рішення про реорганізацію Ново-Пляшевської ЗОШ. Проектом рішення пропонувалося понизити ступінь акредитації даного закладу. Це означало би що учні 5-9 класів мали б навчатися в іншому закладі (найближчий навчальний заклад до якого здійснюється підвіз – Рудня-Почаївський НВК). По цьому питанню виступали представники батьків учнів даної школи, які виступають проти реорганізації школи. Такий крок є вимушений та спричинений недофінансуванням освітньої галузі. А оскільки в школі навчається лише 40 дітей, то на її фінансування потрібні додаткові кошти. Реорганізація могла б частково вирішити питання фінансування даного закладу. Поскільки реорганізацію не проведено, то депутатам потрібно знайти фінансування сумою майже 600 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь