Вітаю учнів, батьків та педагогів із святом Останнього дзвінка.

Дата: 29.05.2020 10:47
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

Шановні учні, дорогі випускники! Вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для наших випускників сьогодні - особливий день, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.Цього року карантин вніс свої корективи в навчання та святкування останього дня у школі. Однак, нехай це стане випробуванням для вас, яке зробить вас сильнішими та витривалішими перед кроком у доросле життя. Пам'ятайте: коли закриваються одні двері - відкриваються інші. Ви не можете святкувати свято Останнього дзвоника традиційним способом, однак завдяки сучасним технологіям Ви не  залишаєтеся самотніми. Ви знаходите способи об'єднатися. Прикладом цьому є відео Останніх дзвінків які можна подивитися нижче.

Я дякую педагогам та батькам учнів, які попри карантин змогли завершити навчальний рік та дати знання нашим дітям. так, це рік був непростим. Та я переконаний, що це лише зблизило нас та переконало в важливості перебування дітей в школі. Переконаний, що наступний рік буде не схожим на всі попередні, адже навчання в школі переосмислене та побачене зовсім з іншого боку. 

Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. 

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! У добру путь!

А учнів, які перейшли в наступні класи хочу попросити провести літні канікули з користю для себе. І чекаємо вас усіх та майбутніх першокласників 1 вересня у ваших рідних школах!

З найкращими побажаннями сільський голова  Юрій Костюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь