Вітання з Великоднем!

Дата: 17.04.2020 11:54
Кількість переглядів: 882

Фото без опису

Великдень  -  це сімейне свято, коли родина сідає за одним столом та відзначає воскресіння Ісуса Христа. Це також одне з найбільших християнських торжеств року. Великдень – це велике свято, коли на порозі стоїть прекрасна Весна і несе нам свої мрії та надії. День, коли світиться радість в очах, і яскраве сонечко шле свої ласкаві промені на землю.

Цьогоріч Великдень особливий для кожного з нас. Ми відзначаємо його в умовах карантину, без звичних нам традицій. Але це є випробовуванням, яке ми згуртувавшись обов’язково пройдемо. У нашому світі чимало добра і чудес, але все це має цінність лише тоді, коли ми пам’ятаємо про те, що сила добра і сила творити чудеса закладена, насамперед, в наших серцях. Тричі вітаються сьогодні віруючі, тричі нагадуючи про величний подвиг та жертву Христа, тричі радіють дарованій надії на майбутнє.

Вітаю з Великоднем та від усього серця бажаю все лихе залишити у минулому та з новими надіями, з доброю совістю, з чистими помислами, з щирими усмішками відкрити нову сторінку у своєму житті. І нехай на цій сторінці панує щастя, кохання та віра. Відчуйте, як світло проникає у душу цим святковим недільним ранком. Нехай аромат духмяної паски пробудить тіло від сну, а святкові дзвони пробудять надію та проженуть смуток з найглибших куточків серця. І хай віра наповнює вас і зміцнює впевненість у щасливому прийдешньому! Будьте здорові та живіть у мирі.

 

 

З повагою, сільський голова                      Юрій Костюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь